torsdag den 7. februar 2013

Et "hængeparti" færdig...

For lang tid siden lovede jeg min mellemste datter, at sy en top/tunika til hende. Faktisk var det tilbage i december, så det er da vist på tide, at den bliver færdig inden farven er umoderne.

Vi var på shoppetur i Aalborg og hun viste mig en top hun var faldet for. Jo den var skam meget nydelig, men det var prisen også. 700,- kr er meget når man er på SU, så jeg sagde til hende, at den syer vi da selv. Jeg vil vove, at påstå der ikke var meget mere end en meter stof i den.

Vi satte kursen mod Stof og stil og fandt den karrygule, som den dyre model også var syet i.

Hjem og kigge modeller i forskellige blade og kombinere dem med den færdige top fra butikken.

Den færdige model afviger dog ret meget fra den vi så i butikken, men en vigtig detalje fra den dyre, var den åbne ryg og den lille knap i nakken.

Nu er den færdig og jeg håber, at hun bliver tilfreds.
Den opmærksomme læser vil kunne se, at den er syet udelukkende på min symaskine. Altså uden brug af min overlock. Desværre havde jeg ikke nok ruller sytråd af den karrygule og jeg synes det var synd at sy den med en lys tråd på bagsiden. Jeg er jo ellers en af dem som bedst kan lide, at det er pænt både på forsiden og bagsiden. Men pyt...

5 kommentarer:

 1. Gennemført arbejde - kan da godt forstå du valgte selv at sy - den er super sød;0)
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Tak Iben. Jeg synes også at 700 kr for sådan en "trævl" gør at man må sy den selv. Nu håber jeg at den unge dame bliver tilfreds.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Der er rigtig mange penge at spare ved at kunne sy selv... Og dit arbejde er super flot - ingen tvivl om den falder i god jord.
  Jeg har desværre ikke evnen til at sy tøj, så jeg nøjes med at smile og se glad ud ved kassen når der skal betales :o)

  Kh Lise

  SvarSlet
 4. Hej Lise. Ja der er bestemt penge at spare ved at sy selv, men jeg tror bare at "overskuddet" bliver brugt på mere stof :-) Min datter blev heldig glad og tilfreds og der er indløbet flere ønsker :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Den er da super flot - og dejligt at spare så man kan købe noget mere stof som jeg kan se hun vil

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...