søndag den 3. februar 2013

Stof shopping med sy-veninderne.

Dagen startede rigtig godt idag. Jeg havde en aftale med alle mine sy-veninder. Vi skulle en tur i Stof og stil i anledningen af, at det nye forårs katalog er kommet.

Jeg havde forberedt mig lidt hjemmefra og vidste hvad der skulle kigges nærmere på. Vi sy-piger ser jo bedst med fingerne... :-)

Der var bestemt mange fine stoffer i flotte farver og lækre kvaliteter. Der var syet inspirerende sæt, som hang på ginerne rundt omkring i butikken og vi fik både kigget på forsiden og på vrangen af tøjet.

Mange af rullerne fik også en køretur i vognen rundt i butikken, men alligevel synes jeg ikke, at det var det "rigtige". Kender du det ?
Jeg ved ikke helt hvad der skete, men alle rullerne havnede på deres plads efter køreturen og med hjem kom kun en kedelig sort trævl til en "test-top".

Rigtig kedeligt, når nu alle veninderne kørte rundt med fyldte vogne.


Eftermiddagen er blevet brugt på at sy en bluse til min mellemste af stof fra lageret. Hun har godkendt det plettede leo stof, men ikke den sorte lomme eller neon knappen fra BettyP. Jeg håber da, at hun kan lide den. Nu hænger den på ginen og venter på, at jeg bestemmer mig for ombuk eller sort halskant. Jeg synes nemlig, at den er lidt vid i halsen.
                                                                          Forsat god søndag til alle.

9 kommentarer:

 1. Hej
  Skøn med tur til Stof og stil - kender rigtigt godt det med alle rullerne. En dag var min mand med og kom senere ind i butikken - du skulle se ham - han troede at alle rullerne med alt stof skulle med hjem:-)
  Tror også jeg må shoppe lidt.
  Fin fin bluse.
  Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Tak. ja du må en tur forbi til lidt shopping.

   Kh Mette

   Slet
 2. Sådan er det nogen gange. Man tager hjemmefra, indstillet på at nu skal dankortet gløde. Og intet sker.
  Og i samme øjeblik man erklærer sparemodus eller embargo - så går det helt amok ;o)

  SvarSlet
 3. Hej Mona. Lige nøjagtig... når man har den store pung med i byen, så er der bare intet at købe. Men når man ingenting skal have, så kan man bruge det hele. Heldigvis skal vi snart en tur til London. Mon så ikke jeg kan få pengene brugt :-) Jeg skal ihvertfald en tur forbi Shaukat og lade mig friste af al det lækre Libertystof.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Hej Mette.
  Lyder som en hyggelig dag, også selvom den ikke blev helt som forventet, synes tit det er således, at når man har penge og gerne vil købe er der intet, og når man bare skal ose, så er der meter efter meter. Super fin trøje til din datter, jeg ville sætte sort kant i halsen.
  Hilsner
  Karen

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin bluse! Mon ikke den bliver godkendt?
  Ha' en god søndag aften.
  Gitte

  SvarSlet
 6. Super fin bluse og tak for sidst (0:

  SvarSlet
 7. Rigtig flot. Den skal nok blive godkendt :)

  SvarSlet
 8. Åh jo det kender jeg godt, nogle dage dur det hele andre ikke.

  Fin bluse du fik lavet.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...