søndag den 9. februar 2014

Elsker kreative søndage...

Jeg elsker bare de søndage, hvor vasketøj, indkøb og andre tvungne forberedelser til ugen efter er afsluttet.
Så er der nemlig masser af tid til kreativ hygge.

Sådan en søndag var det idag…
Frisør besøg, indkøb af gaver til fødselsdage i nær fremtid og indkøb i Stof og stil blev ordnet lørdag, så det var bare med at komme igang med de ideer som fyldte hovedet.

I vinterferien sidste år var vi en tur i London. Der købte jeg nogle flotte Liberty stoffer til den populære quiltede Marapytta jakke og det var endnu en jakke jeg havde i tankerne for søndagen. Det er et ret stort arbejde at forberede stof, quiltevat og foer, inden selve quiltningen kan begynde. Samtidig med at jeg klippede til jakken, satte jeg min symaskine igang med at brodere en stor sommerfugl på en hindbær farvet isoli fra Stofdepotet. Iøvrigt en rigtig god netbutik med lækre stoffer og lynhurtig levering.
Broderiet skal bruges på ryggen af en lang cardigan, en model jeg har syet før efter et Onion mønster.

Det har taget flere timer at lave broderiet, da der er utrolig mange farveskift og jeg undgik da heller ikke lidt " drillerier" fra maskinens side undervejs. Heldigvis ikke større end at jeg fik løst problemerne og broderiet er blevet lige som jeg håbede på. Det er virkelig flot synes jeg.
Der er syning til de næste mange timer...10 kommentarer:

 1. Åh det kunne også være flot i lime og lilla :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne det bestemt :-)

   Kh Mette

   Slet
  2. I næste uge tager jeg over til liberty uha jeg glæder mig ikke fordi jeg syer, men huset i sig selv er så smukt, og stoffet lige så, det må opleves ;0)

   Slet
  3. Åh…hvor er du heldig. Rigtig god tur, det er helt fantastisk.

   Kh Mette

   Slet
 2. Hold da op den jakke bliver flot. Og det er den skønneste sommerfugl . Fantastisk hvad den maskine kan.

  SvarSlet
 3. Åhh, det ser ud til at blive en skøn jakke! Perfekt når det bliver lysere og varmere forårsvejr :-) Og sikken dejlig søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bodil. Jeg glæder mig også til lysere tider hvor de lette jakker kan komme i brug. Så bliver det dejligt med endnu en at vælge imellem.

   Kh Mette

   Slet
 4. Liberty laver altså nogle flotte stoffer. Jeg kan rigtig godt lide, det du har valgt til jakken :)
  Sommerfuglen er flot og det bliver helt sikkert et blikfang på ryggen :)

  SvarSlet
 5. Liberty laver simpelthen de smukkeste stoffer og det er helt umuligt at vælge. Jeg håber at cardiganen med sommerfuglen bliver god. Den syes i en lækker tyk isoli og jeg tænker, at den kan bruges som en let jakke, når sommeren kommer.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...