mandag den 17. februar 2014

Vinterferiens første feriedag.

Vi holder vinterferie i denne uge og feriens første dag gik en tur til Århus. Jeg elsker jo at komme en tur til City stoffer og få handlet lidt stoffer. Idag var planen at få lidt af de nye forårs stoffer med hjem og få syet et par lækre forårs sæt til de næste par måneder inden der skal tænkes i sommer tøj.

Hold op hvor er der bare mange fine stoffer og masser af inspiration i den butik. Personalet er så søde og rigtig gode til at komme med ideer og vejledning, når man lige fortæller lidt om hvilke tanker og ønsker man kunne have.

Tidligere vidste jeg altid lige hvad jeg gik efter, når jeg tog turen til Århus. De planer er jeg dog helt holdt op med at lægge, for jeg kommer alligevel aldrig hjem med noget af det, for jeg lader mig inspirere af det der hænger i butikken og den gode vejledning fra personalet.

Idag blev det stof til to par bukser og fem bluser, og tingene kan kombineres lidt på kryds og tværs.
Der er købt lidt jersey med digitalprint, lidt lækker strik, en bukselærred og en kraftig jersey-courtelle til bukser. Jeg har også købt et nyt Onion mønster, som jeg glæder mig til at afprøve.

Nu er jeg i gang med at vaske det hele og så er der hygge-syning på programmet resten af ugen, kun afbrudt af fødselsdags gæster onsdag aften og krea-hygge på søndag med en masse søde Instagram piger.

Jeg er vild med at holde vinterferie…














God vinterferie til jer der holder ferie...


8 kommentarer:

 1. Det ser ud til at blive en skøn og spændende vinterferie... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver den bedste af slagsen. Kun ren hygge med familien :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Sikke skønne stoffer du har fået købt :) - glæder mig til at se hvad det bliver til .
  Rigtig god ferie .

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var så mange lækre stoffer at det var helt umuligt at vælge. Nu glæder jeg mig til at få syet lidt.

   Kh Mette

   Slet
 3. Rigtig god ferie, selv tager jeg til London imorgen, og skal for første gang besøge liberty huset, ikke fordi jeg jo syer, men nu skal det ses )

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig godt tur. Byen er fantastisk og huset Liberty er så smukt.

   Kh Mette

   Slet
 4. Ihh nogle lækre stoffer du har indkøbt, og ja du har så meget ret i, at City Stoffer er en dejlig butik ikke mindst deres personale.
  Ønsker dig en god ferie.

  SvarSlet
 5. Ja der var så mange lækre stoffer og allerede nu har jeg ærget mig over nogle jeg kørte uden at få nogle andre med. Men så er der basis for en ekstra tur, når jeg har fået syet af disse lækre stoffer.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...