torsdag den 25. november 2010

Hvor er det skønt....

at hjælpen er nær når problemerne opstår. Jeg er jo ganske ny i denne blog-verden og ved ikke helt hvordan "man gør". Men to gange har jeg oplevet at hjælpen kun er et klik væk. Forleden dag var  det mette b som så flot beskrev hvordan jeg sætter mit eget præg på min blog og det var jo både let og sjovt. Tusind tak for hjælpen mette b. Idag er hjælpen nær igen. To erfarne bloggere har så fint beskrevet hvordan jeg linker til andres blog og det skal bestemt prøves på et tidspunkt hvor jeg har lidt mere tid til at sætte mig ordenligt ind i det. Også tusind tak for hjælpen til Almas mormor og Fluesvampen.

Ja jeg burde jo linke....

2 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Jeg er selv ny her i blogland - så velkommen til dig! Jeg melder mig - synes bestemt du indtil videre har vist nogle super fine ting. Er selv vild med retrostof og dit tæppe og puder er lige mig.
  Kig forbi hos mig, når du for tid og hvis du har lyst. Har blandt andet en give away - lidt alternativ denne gang - hvor du kan vinde et par fede høretelefoner.

  God aften.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Velkommen i klubben af nye bloggere ;) Vi skal jo støtte hinanden - jeg kender godt følelsen af, at der er nogen, som har lyst til at følge ens blog - det er fantastisk spændende! Så jeg har meldt mig på som fast læser hos dig, og glæder mig til at følge med i, hvad du blogger om.
  Hej fra Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...