onsdag den 24. november 2010

Inspiration fra blogland.

For noget tid siden så jeg at Almas mormor og Timotei (kan ikke finde ud af at linke.......øv) havde syet de sødeste kosmetikpunge og jeg blev inspireret til også at lave nogle. Timotei har en super god DIY så de er nemme at gå til. Jeg har tænkt at de bla.kan bruges til julens mange pakkespil. Kosmetikpunge kan man da ikke få for mange af vel ?

Måske der er en som kan fortælle mig hvordan man linker til en anden side ?


3 kommentarer:

 1. ... og så kom jeg lige forbi din side :-)

  Du linker sådan her:
  1. først går du ind på den side du gerne vil linke til og så kopier du teksten oppe i feltet øverst oppe i adressefeltet.(eksempelvis på din blog: http://trillemus.blogspot.com)
  2. Når du derefter skriver dit indlæg markere du det du gerne vil gøre til et link, eksempelvis navnet på en den blog du skal linke til og trykker på den knap hvorpå der står "Link".
  3. Så dukker der en ny boks op og i den er der et felt hvor der står
  "webadresse" - i dette felt sætter du den tekst fra adressefeltet du har kopieret ind.
  I feltet ovenover står der "tekst der skal vises" - her behøver du ikke at skrive noget.


  Jeg ved ikke om det hjælper, måske - ellers må du skrive igen :-)
  Vh.

  SvarSlet
 2. Hejsa, hvor er de flotte! Det er skønt når man kan virke inspirerende, men det er helt afgjort Timotei, der skal have al æren.
  Det er let at linke. Når du er ved at skrive dit inlæg markerer du lige ordet med musen og så klikker du på knappen Link i striben med ikoner lige over dit tekstfelt. Så kommer et vinuue frem "Rediger link" og her skriver du webadressen. Hvis du fx. skal linke til Timoteis DIY, så åbner du den og klipper/klistrer hele adressen, der står øverst i din browser, over som webadresse.
  Hmm, mon dette kan forstås?
  Mange hilsner
  Anne

  SvarSlet
 3. Jeg kom lige i tanker om at Alma la Palma's Univers for længe siden havde en DIY om hvordan man laver link til en Give Away og det kunne du måske også have lyst til at gøre - lige for tiden er der rigtig mange gavmilde udlodninger :)
  Her er linket: http://almalapalma.blogspot.com/2010/04/diy-at-linke-pa-sin-blog.html
  God fornøjelse!
  Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...