lørdag den 30. april 2011

Fine genbrugsfund og fødselsdag.

Idag fejrer jeg min fødselsdag....igen. Den har jeg jo fejret allerede i påsken hvor hele familien var på besøg i campingvognen til kombineret påskefrokost og fødselsdag. Men det er først idag jeg fylder år. Der faldt lidt flere gaver af- af den flade slags så jeg selv kan handle.... SKØNT.
Vi holder en afslapnings weekend i Løkken inden næste søndag hvor yngste datteren skal konfirmeres.
Det er blevet til lidt shopping i Løkken. Bla. et par gode køb i genbrugsen.

Mille fandt denne fine sommer kjole til kun 60 kr. Den skal lige syes lidt ind i siderne så den sidder helt perfekt men det ordner mor i et snuptag. Det er skønt at hun er ved at få smag for genbrugsbutikkerne og det guld man kan finde der.


Den er rigtig sød med dobbelt strop detaljen som bindes i nakken.


Der var også lige et enkelt pudebetræk til sølle 5 kr.


Jeg kom lidt for hurtigt ud af døren igår da vi kørte til Løkken for min hækle pose ligger selvfølgelig derhjemme. Så jeg købte en ny hæklenål og et par nøgler garn så jeg kan få hæklet mig et ugle-mobiletui a'la dem som livet som sådan har lavet en fin DIY på. Kig forbi hendes blog og lad dig inspirere.....


Ja også skinner solen jo heldigvis stadigvæk så lidt ansigtssolcreme for lidt af fødselsdags-pengene blev der også købt. Eftermiddagen er brugt på at hækle ugle etuiet men det viser jeg frem når det er helt færdig. Forsat skøn lørdag.


4 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykkke med fødelsdagen! Jeg ønsker dig alt godt i dit nye år :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen,
  Sikken da nogen gode kup i har gjort jer i genbrug i Løkken... Mine børn er også helt vilde med at købe tøj med mere fra genbrugsbutikker - skønt.
  Ha en dejlig aften.
  KH hanne

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen, det lyder bestemt som om du fejrer den på behørig vis:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...