søndag den 24. april 2011

Så er den gal igen. Hjælp ønskes....

Jeg har været så heldig at få min første award af Trinepinesin. Men hvordan får jeg den "hjem" på min blog og placeret den i siden. Ja det er måske et fjollet spørgsmål men nu har jeg siddet og forsøgt at løse mit problem selv og uden held. Det er måske samme måde jeg skal bruge hvis jeg vil linke til en give away og have billedet placeret i siden (som I andre har......) og hvordan sletter jeg igen.
Håber at nogen forstår mit spørgsmål og vil prøve at forklare mig det.

3 kommentarer:

 1. hej Mette

  Jeg har bøvlet med det samme, men er nået frem til at billedet skal kopieres ned på din egen computer, herfra kan du så hente det igen og sætte det ind på bloggen som ethvert andet billede. For at få billedet ind i sidebaren går du ind i "design" og "tilføj en gadget", her vælger du den gadget der hedder "billede", i denne gadget kan du også sætte den til at linke til en andet blog eller indlæg hvis der trykkes på billedet.

  håber det hjælper

  maja

  SvarSlet
 2. Hej Mostermajas. Jeg tror at du har fat i noget af det rigtige. Det vil jeg prøve imorgen. Min mand nikker når jeg læser dit forslag op. Tak for hjælpen. Det er skønt når hjælpen kun er et klik væk.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette.

  Du behøver ikke gemme billedet. Det billede du ser på en anden blog trykker du på, så tager du adressen fra billedet og kopiere og sætter ind i "billede" fra Gadget. Lyder super snørklet, men håber du forstår.

  Når du ønsker at slette det igen, går du ind i design, og finder det der, trykker på det, og vælger knappen fjern.

  Håber jeg har kunne hjælpe.

  Kram Marlene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...