fredag den 20. maj 2011

Systuen er rykket i sommerlandet.

Vi holder bededagsferie i campingvognen og symaskinen har fået lov til at komme med. I formiddag har jeg hygget mig med at lave lidt penalhuse som jeg kalder dem.


Gud ved hvad folk tænker når de går forbi. En symaskine som snurrer i det fjerne... :-)
Nå men skidt med det- jeg har hygget mig.


Det er blevet til seks stk ialt. Tre som jeg kun manglede lidt på og tre "fra bunden". Tre i Liberty, et i gammel retro stof og to med aber hvor Mille har reserveret det ene. Når der er blevet syet nogle flere bliver de lagt ud på Trendsales.

Den egentlige årsag til at symaskinen er kommet med på camping, er at Mille og jeg imorgen tager til Aabybro hallen, hvor der igen denne weekend er træning til DM. Mille danser på et disco formations hold som stiller op til DM i Brøndbyhallen i Kr. Himmelfartsferien. Imorgen er mødre m.m. inviteret med sammen med deres symaskiner for så skal der syes i strækstoffer og pallietter. Det skal nok blive sjovt. Så har jeg også mulighed for at se dansen som pigerne har trænet så hårdt på hele sæsonen.

Forsat god bededagsferie til alle.3 kommentarer:

  1. Hey, jeg bor i Aabybro og holder loppemarked fra 10-16 på Kirkevej ca. 50 m fra hallen. Er da klar med en kop kaffe hvis du kommer forbi :-)

    SvarSlet
  2. Ej altså... Kirkevej. Vi har familie på Kirkevej :-) Måske jeg kigger forbi. Jeg så jo dit skab som jeg desværre ikke har plads til. Øv.....

    Kh Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...