søndag den 29. maj 2011

Kjøwenhavn...here I come.

I nær fremtid skal vi en tur til "djævleøen" i anledning af DM disco formation i Brøndbyhallen som Mille og hendes hold deltager i. Jeg er så heldig at brormand og hans viv er bosat i det sjællandske og vi har inviteret os selv på overnatning(er) hos dem. Heldigvis synes de også at det var en god ide så vi laver lige en tur ud af det. I den forbindelse har jeg prøvet at huske når der i blogland er blevet nævnt nogle spændende butikker som er et besøg værd så de ekstra dage ikke bare forsvinder med den sædvanlige tur op og ned af Strøget. Her er hvad jeg er kommet frem til foreløbeligt : Butik NØ - Retro Villa - Husflid og måske Garniture. Der er sikkert mange flere i samme stil som er et besøg værd og her kommer I- kære bloggere ind. Hvis du kender en spændende stof butik eller en god genbrugs må du gerne give et hint.


Dagen idag er gået med at sy en gave som skal gives væk på onsdag. Den er blevet ret flot hvis du spørger mig og jeg er meget tilfreds med den. Desværre kan jeg ikke vise billeder før modtageren har fået den for hun læser nemlig med her. ( HEJ MOR)
Derudover er stegen smidt i ovnen kl 8 i morgens. Jeg laver Pulled Pork til alle de unge mennesker som kommer på besøg i aften. Rigtig "tømmermandsmad" som min mellemste datter sagde da jeg inviterede. De har nemlig alle deltaget i weekendens karneval som jo i år desværre ikke var så heldig med vejret.

Og nu til noget helt andet.
Tusind tak for den store deltagelse der allerede er kommet til min første GIVE AWAY. Det er skøøøønt at I vil være med og hvor er jeg glad for at se så mange "nye" ansigter. Jeg kan se på min liste over faste læsere at den vokser og det er jeg bare rigtig glad for. Jeg vil i nær fremtid også besøge jeres blogge. Og er du endnu ikke med i min GIVE AWAY kan du nå det endnu for jeg trækker først vinderne d. 13. juni kl 20. For deltagelse klikker du bare på billedet i siden.

Det var alt for nu-forsat god søndag.

2 kommentarer:

  1. Når du er ved Retro Villa bør du også besøge "Liebe" med smuk keramik og andre fine ting, lidt i samme stil finder du også hos "Stilleben". Hvis du mangler garn er "Sommerfuglen" også et besøg værd... Jeg er ret vild med Garniture og har aldrig været derinde uden at købe noget;-) På Frederiksberg kan du også slå et smut forbi "Wilferts" på Gammel Kongevej og nyde det lækre garn i butikken.

    SvarSlet
  2. Hej Gitte. Tusind tak for dine ideer. Dem vil jeg straks undersøge nærmere. Det er skønt når "lokal-kendte" har nogle gode fif.

    Kh Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...