onsdag den 11. maj 2011

Konfirmation-mors dag-blå mandag og familie besøg.

Sikke nogle skønne dage vi har haft.
I weekenden blev Mille konfirmeret og det var en skøn fest med lækker mad og drikke, fantastiske flotte gaver og en super glad og spændt konfirmand. Her er et billede skudt med min mobil fra en skæv vinkel men jeg tror at I kan se hvor glad og spændt hun er. Det er inden vi kører afsted mod Ansgars Kirken i Aalborg.


Samtidig var det jo mors dag og jeg blev forkælet ud over alle grænser af mine tre børn og min mand. Lækker Kusmi the med Ingefær/citrus. Gavekort til Brunch with bubbles og en frokost på en valgfri restaurant i Lønstrup. Jo jo det er skønt at være mor.....Mandag var der blå mandag og vi sad "konfirmand-vagt" et par timer mandag eftermiddag mens de unge fik shoppet. Tirsdag aften var der familie besøg til let aftensmad og fremvisning af billeder fra konfirmationen. Desværre var min bror og hans kone syge på selve dagen og kom først til Aalborg mandag så derfor lavede vi denne aften så de kunne få et indtryk af festen som de jo desværre gik glip af.

Nu trænger vi til at slappe af men det må blive i weekenden for om lidt kører jeg til Hjørring hvor jeg skal på kursus i min nye overlock.....

Forsat god onsdag.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med datteren, hvor er hun en fin konfirmand! Konfirmationskjoler er altså bare meget pænere i dag end da jeg blev konfirmeret i 1994:)
  God fornøjelse med overlockurset.
  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - det er bare sådan en super fin dag... og sød så hun ud ♥♥

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende og hvor er hun bare såååå fin :-)

  SvarSlet
 4. Hej Gitte, Merete og Birthe. Det var en super skøn dag og vi nød den alle. Hun var jo vores sidste som skulle konfirmeres. Det var en smadder godt overlock kursus jeg var på. Sikke en masse smarte ting jeg kan lave med min overlock. Nu håber jeg bare at jeg kan huske det hele.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. For en nydelig konfirmant:)
  Takk for hyggelig komentar om vesken jeg sydde.
  Bildet er av printerstoff.
  Det er en del dyrere enn stykemerker, men så enkelt og greit å bruke:)
  Spennende med overlock kurs.
  Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlet
 6. Hej Trinepine. Åhh printerstof....det vil sige at du selv printer motivet ud på stoffet og derefter syer det på tasken. Det er smart. Det vil jeg lige undersøge nærmere for det er super sødt.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...