tirsdag den 17. maj 2011

Jeg kan ikke følge med....

Jeg synes at tiden suser afsted i øjeblikket og jeg har svært ved at følge med.
Dagene går med job, dagligdags gøremål og om aftenen er jeg træt og smider mig på sofaen så der er ikke gang i meget kreativitet.Onsdag aften i sidste uge var jeg på kursus i anvendelse af min nye overlock. Hold da op hvor kan den mange ting ud over at sy sammen på almindelig "overlockvis". Masser af dekorative sømme og brug af
forskellige typer tråd som giver sømmen et andet udtryk. Nu håber jeg bare at jeg kan huske hvad jeg har lært for jeg har ikke haft tid til at prøve det af herhjemme endnu. Jeg købte forøvrigt noget spændende "flock" tråd som er godt til dekorative sømme. I må se et billede en anden dag.

Jeg har fået syet lidt på min sytaske i Liberty. Faktisk mangler jeg kun at sy hankene så er den klar til brug.
Nåå ja..jeg har også fået syet et par kosmetikpunge og et penalhus.Jeg overvejer at sy et lille lager af disse og sætte dem på Trendsales eller oprette min egen Amio butik.
Mon der er et marked for det ? Der er jo mange der laver tilsvarende ting så udbuddet er stort.

Og så til noget helt andet......
Min blog har faktisk haft fødselsdag i lørdags. Godt nok kun et 1/2 år- men hvilket eet.
Jeg er stadig helt vild med at blogge. Både at lave indlæg til min egen blog men bestemt også at læse med hos en masse andre fantastisk bloggere. Det er utroligt hvor tidskrævende men også stærkt vanedannende det er. Jeg føler nærmest at jeg kender mange af jer rigtig godt helt uden at have mødt jer IRL. Blogverdenen er bare spændende.
Egentlig havde jeg tænkt at min 1/2 års blog fødselsdag skulle fejres med maner. Nemlig med min første GIVE AWAY. Men jeg er bagefter.... Derfor har jeg bestemt at man også kan fejre 7 måneders blogdag eller måske 8 måneder så hold øje med min første give away. Den er snart på vej.

Nu vil jeg smide mig på sofaen.

4 kommentarer:

 1. Imens ku' du prøve min giwe-away hvis du har lyst ;0)
  - du kan jo lægge billet ind på flagene istedet for toiletpungen som du selv laver ;0)

  SvarSlet
 2. Flotte ting.. Det må være skønt at ku håndtere sådan en maskine.. tror da du kan sælge dine ting begge steder.. Det med at være bagefter - kender jeg selv alt for godt.. :0)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle flotte ting du laver Mette! :o)

  ...og KÆMPE STORT TILLYKKE MED BLOGGENS ½ÅRS FØDSELSDAG ;o)

  En ting af gangen, Give Aways haster aldrig, og tid på sofaen SKAL der være plads til.

  //Pia

  SvarSlet
 4. Hej Merete. Jeg har fluks tilmeldt mig i din fine give away. Jeg mangler da sådan en flagranke til at pynte med ved fødselsdage.

  Hej Iben. Jeg tror at vi alle oplever at være bagefter engang imellem. Sådan må det bare være. Når jeg har syet lidt flere ting vil jeg nok prøve at lægge det ind på Trendsales.

  Hej Frk. Nielsen. Takker og nemlig- der er ikke noget der haster. Blogging og give away skal være af lyst :-)

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...