søndag den 13. maj 2012

Blogtræf hos Lone og Uldfestival i Saltum.

Lørdag deltog jeg i blogtræf hos Lone i Aalborg. Det var en helt fantastisk dag, med hyggeligt samvær, kreative workshops, lækker mad, og dejlige sponsergaver og præmier til alle. Endnu engang havde Lone stablet et perfekt arrangement på benene - tusind tak Lone. Der skal også lyde en stor tak til Lone´s mand Roald, samt deres venner som lavede dejlig mad til os.

Mere om blogtræffet senere.

Søndagen er blevet tilbragt sammen med en veninde. Først gik turen til Gug. Vi skulle besøge garnudsalget. Der var åbent hus i anledningen af Uld festivallen i Saltum. Der løb jeg ind i et par bloggere fra dagen før :-)
Da vi havde fået lidt i en pose, gik turen mod Saltum. Her var der masser af lækkert garn som fristede og  her fik vi også købt lidt.


Nu vil jeg slappe af på sofaen efter en fantastisk kreativ og inspirerende weekend. Dejligt at den kommende arbejdsuge er kort og at jeg kan se frem til endnu en dejlig weekend, hvor der er Nordisk Quilte Træf i Aalborg.
8 kommentarer:

 1. ja det var rigtig hyggeligt hos Lone igår.
  tak for sidst :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Mona. Ja det var en fantastisk dag..

   Kh Mette

   Slet
 2. Ja, det var rigtig hyggeligt til blogtræf, herligt at møde dig in person. Skal da lige love for at du har haft en travl weekend. forstår godt der skal dases :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også hyggeligt at møde dig. Det er altid sjovt at sætte ansigt på.

   Kh Mette

   Slet
 3. Tak for sidst ... super hyggeligt ;0)
  kh Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Merete, det var en super dag.

   Kh Mette

   Slet
 4. Hej Mette

  TAk for de søde ord... og igen tak for den skønne og meget flotte toilettaske.. som absolut bliver brugt til alt andet.. den skulle jo nødig bliver beskidt af makeup..
  Jeg elsker den..

  Ser du nåede det hele.. travl weekend.

  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Tænk at du stadig har energi til at sidde her bag skærmen :-) Jeps, jeg nåede det hele. Det har været en fantastisk weekend. Brug du toiletpungen som du lyster...og den kan godt vaskes... hi hi

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...