søndag den 20. maj 2012

Hvordan var det nu...

Jeg er igang med at sy en mobil-taske, hvor der også er plads til lidt penge og Dankort. Modellen har jeg syet før ved et blog-hygge-træf hos Lene. Nu sidder jeg og skal samle alle delene OG have syet lynlåsen i, som også gerne skal vende rigtigt. Nemlig med skyderen opad, når pungen er lukket. Hvad var det nu at Lene sagde... Godt at jeg har en model at kigge efter :-)Weekenden har også budt på et visit i Aalborg kongres og kultur center, hvor der er Nordisk Quilt Træf 2012. Det er ikke fordi jeg er den store quilter, men jeg synes at det er spændende og kunne godt tænke mig at lære det. Jeg er fascineret af de store quiltede tæpper. Tænk hvilket håndværk og ikke mindst tid der ligger bag sådan et. Alligevel blev det til lidt fint stof og en spændende japansk bog med en masse modeller af tasker, etuier, toilet tasker, kosmetikpunge og meget mere.
Nu skal der også syes the-hætte og grydelapper med ugler. Jeg kunne bare ikke stå for disse mønstre.


4 kommentarer:

 1. Sjov idé med den mobiltaske og jeg kunne rigtig godt tænke mig at se det færdige resultat.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Altså... Du er så produktiv. Super fin mobil taske(0:

  SvarSlet
 3. Jeg modtog dit brev igår - Tusind tak for det:-) Nu skal jeg så bare have fundet noget pink stof så hun kan få sig en telefant:-) Det er da i øvrigt noget rigtig fint stof du har fundet dig der - Især de 2 farvrige til højre:-))

  SvarSlet
 4. Åhh... gad godt have været forbi Quilte-festivalen...men nåede det ikke ... nå så slap jeg da for at blive fristet ;0)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...