onsdag den 9. maj 2012

Jeg venter i spænding.

Idag er det præcis en måned siden jeg bestilte noget Amy Butler stof på Etsy. De sidste par uger har jeg kigget dybt i postkassen dagligt og desværre forgæves...  Jeg må indrømme, at jeg er blevet lidt nervøs over hvor pakken mon er blevet af - jeg synes at en hel måned undervejs er lang tid, selvom det kommer helt fra Amerika. Min nye bog med Amy Butler tasker ligger ellers klar, og første taske model er udvalgt for lang tid siden... jeg mangler bare stoffet.
Nu har jeg sendt en mail til Christie, og jeg glæder mig til at høre nyt om det fine stof. Det er ikke fordi at værdien af pakken er ret stor, så hvis den er blevet væk undervejs, er det ikke den helt store ulykke. Men stoffet er bare så fint, så jeg ville da blive glad for at modtage det :-)


Har du prøvet at bestille varer fra Amerika og var leveringen lige så lang som her ?
Ha en dejlig onsdag.

8 kommentarer:

 1. Jeg har 2 gange bestilt noget i Amerika. Begge gange var det her hurtigt. Det tog kun 1-2 uger - Håber dit stof dukker op:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte. Ja jeg håber at det snart er her.

   Kh Mette

   Slet
 2. Hej Mette,
  Jeg har prøvet at bestille fra Usa før og fra etsy og det tog virkelig også lang tid. Selvom pakken var så lille at det fyldte en almindelig kuvert... Men pludselig en dag kom posten med den..
  Jeg håber du får dit fine nye stof og vil glæde mig til at se hvad du tryller frem fra din nye spændende bog :o)
  KH Kat

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine. Det giver lidt håb. Denne pakke er heller ikke særlig stor, så jeg tænker at den nemt kan "forputte" sig. Nu har jeg sendt en mail til sælger, måske har hun et track & trace nummer og den kan spores.

   Kh Mette

   Slet
 3. krydser finger og håber den kommer i morgen:)

  SvarSlet
 4. Hej moster pips. Åh ja- det kunne være skønt :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Det må være muligt at spore den i posten
  - hvis den er afsendt :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Hej Mona. Ja det tænkte jeg nemlig også. Nu har jeg sendt en mail til sælger og spurgt om et track&trace nummer. Den dukker nok snart op.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...