mandag den 28. maj 2012

Dejlige pinse dage.

Vores pinseferie har været lang og dejlig. Vi tyv-startede allerede fredag, hvor vi kl 9 sad ombord på færgen fra Ebeltoft til Odden. Lørdag skulle Mille deltage i DM disco duo i Brøndby Hallen. Vi havde bestemt os for at lave en hygge-tur ud af det, med shopping i København og familie besøg med overnatning i Farum. Vejret var perfekt, solen skinnede og der var 25 gr, da vi slentrede på Strøget og frokosten spiste vi på Riz Raz. Mille havde glædet sig til shopping hos Abercrombie & Fitch, og kom også derfra med en pose :-)
Senere fredag eftermiddag var der kolde drikke på terressen i Farum og lækker mad til aften.

Lørdag ved middagstid ankom vi til Brøndby Hallen og der var allerede godt gang i dansen og musikken.
Mille og hendes danse-veninde klarede sig rigtig godt og fik en flot placering i mesterrækken. Det kan de bestemt være stolte af.


Ud på aftenen kørte vi fra Brøndby, og kl 00.10 var vi hjemme i Aalborg igen efter en dejlig Københavner-tur. De sidste dage er gået med forskellige gøremål. Slibe nogle vinduer ned og male, vaske persienner (hade-arbejde), nyde solen og det gode vejr, slå græs mm.

Idag har jeg snuppet et par timer sammen med symaskinen. Jeg ville sy en top med tynde stropper. Helt uundværlig, når sommerferien skal tilbringes i Kroatien. Den er blevet fin og jeg regner bestemt med at sy et par stykker mere. Den er syet af et stykke Kello stof fra lageret, så det er rent win win...Senere idag har jeg bagt boller til ugens madpakker og lidt til fryseren. 


Det har været en dejlig sommer-pinse og vi har nydt friheden og den lille ferie.
Nu kalder sofaen og afslapning inden hverdagen banker på igen imorgen.

2 kommentarer:

  1. Ja skønt med lidt ekstra fridag og sikke meget du har nået ...

    SvarSlet
  2. Hej Merete. Ja, jeg synes også at vi har nået meget. Især af de "trælse" ting, så det er dejligt.

    Kh Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...