mandag den 14. maj 2012

Kreativiteten blomstrede ved Lones blogtræf.

Det summede af kreativitet da jeg var til Lone´s blogtræf i lørdags. Det var forskellige workshop´s som vi kunne deltage i.
Jeg blev fuldstændig bidt af at lege med læder og Anette med bloggen Tid til mor stod for denne workshop.
Hun havde medbragt en masse forskelligt læder-arbejde, som vi kunne få inspiration fra. Hårspænder med læderblomster, armbånd i forskellige designs og ideer til læder brocher samt en masse andet.
Jeg fik lavet et lækkert armbånd og en broche i forskellige læder typer.


Over middag deltog jeg i en workshop, hvor vi kunne lave smykker. Det var Camilla med bloggen bilgaardkreative, som stod for denne aktivitet. Hun havde et kæææmpe lager af perler i alverdens farver, udformninger og hvad man ellers bruger for at lave fine smykker. Her fik jeg lavet fire par øreringe og et lækkert læder armbånd. Det var også rigtig sjovt at prøve denne workshop. Det tog ingen tid at lave smykker som er virkelig fine. Min yngste datter snuppede to par øreringe, da jeg kom hjem, så jeg var ikke den eneste som synes at de var flotte.Der var også workshops i pop-cakes, hæklerier og Zines. Dem nåede jeg desværre ikke omkring. Det må blive en anden gang.

Til blogtræffet deltog Pia også. For kort tid siden var jeg heldig at vinde en give away hos hende og den havde hun med til mig. Se lige hvilken lækker præmie...


Hjemmesyet kosmetik pung i det sødeste fuglestof, øreringe med orange stjerner og så de fineste lilla 
glasfisk. Pia laver rigtig meget i glas og det er virkelig super flotte ting. Der var også en lækker æske lakrids med chili med i præmien... hvor søren mon den er blevet af... !?
Tusind tak for gevinsten Pia. Tingene er allerede taget i brug.12 kommentarer:

 1. Nøj Mette

  Selv tak.. det var sandelig en flot og indbringende dag for dig.. Det blev virkelig til nogle flotte ting. Ja grebet det blev vi.. jeg er vild med mine udstandsere.. De gav nye idéer til Annettes flotte læderarbejde.. Kom pludselig på at jeg havde den og at den kunne bruges.
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Godt at du fandt maskinen- det var jo en "drømmemaskine"

   Kh Mette.

   Slet
 2. Det var en dejlig dag,tak for det gode selskab. Hvor er det dejligt at kunne mødes "live" og få snakket om alt og intet.
  Jeg er glad for, at du kunne bruge gaven, og tak for den fine omtale her på din blog.
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. tHej Pia. Det er rigig sjovt at mødes. Man synes jo at man kender hinanden godt, fordi man følger bloggen.

   Kh Mette

   Slet
 3. Det var nogle flotte ting du fik lavet. Jeg er vild med de læderarmbånd - den workshop missede jeg desværre.
  Det var en rigitg rigtig god dag :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona. Takker. Ja det læder armbånd har jeg faktisk ønsket mig længe. Vidste ikke at det var så let at lave.

   Kh Mette

   Slet
 4. alle steder hvor jeg læser om denne dag er alle bare så glade og sikke ting I alle har fået lavet. Jeg vil også gerne med, men 300 km hver vej, er lige til den onde side, desværre. Louise tilbød mig overnatning, så den overvejer jeg alvorligt til næste år.
  Jeg er helt vild med dine ting, især det lækre armbånd

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis. Ja 300 km er rigtig langt men bestemt en overvejelse værd. Måske du kunne kombinere det med lidt ferie i det nordjyske. Det kunne være rigtig hyggeligt at møde dig IRL.

   Kh Mette

   Slet
 5. En super dejlig dag var det. Dejligt at hilse på dig sådan i det virkelige liv. Vil du ikke være sød at sende mig en mail,kan ikke finde din, jeg har noget jeg gerne vil spørge dig om :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgit. Tak og i lige måde. Jeg har sendt dig en mail :-)

   Kh Mette

   Slet
 6. Hold da op du har fået lavet mange fine ting i lørdags.
  Jeg har tilmeldt mig som fast læser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Ja jeg var rigtig produktiv men desværre nåede jeg ikke et par af de andre workshops. Jeg elsker bare sådan en dag... Jeg skal også en tur rundt i blogland for at tilmelde mig som læser. Der var mange bloggere som jeg ikke kendte i forvejen, så det er skønt med noget ny inspiration. Og velkommen til iøvrigt :-)

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...