onsdag den 6. juni 2012

Iphone cover i Liberty.

Som så mange andre i blogland, er jeg hoppet med på Iphone cover - Iphone sleeve dillen.
Jeg så at Binemor havde lavet en DIY og så måtte jeg da lige prøve den af :-) og den virker kan jeg sige... ;-)
Det er blevet til to stykker i første omgang.


Det røde er syet fuldstændig efter DIYén og det blå har jeg lavet lidt anderledes indvendigt. 


På det røde kan man se sammensyningen indvendigt - ikke at det gør noget rent praktisk, men jeg tænkte at man måske kunne skjule sømmen, så det forsøgte jeg med det blå.


Det kan sagtens lade sig gøre, det er bare noget mere (meget) bøvlet at sy skråbåndet på bagefter, for der er næsten ingen plads at arbejde på, samtidig med at det skal drejes rundt. Men det er bestemt en løsning der skal arbejdes mere med.Forsat god onsdag.
10 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det fint ud!
  ja jeg er jo bestemt ingen sy-haj (er jo selvlært), så det der med usynlige syninger....(hmm) det kommer vel en dag :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Libbie. Tusind tak for din fine DIY. Ja det der med usynlige sammensyninger er lige noget jeg skal tænke over, men tror da at det kan lade sig gøre :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Tak for linket til DIY´en- det må afprøves. Jeg har ikke noget "mærke" at skjule syningen med, så jeg må lige i tænkeboks:-)

  SvarSlet
 3. Hej Fie. Det er en super god DIY Binemor har lavet. Du kan jo lave et mærke af lidt stof i matchende farver. Det ville også være en fin detalje.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine:) Jeg kan godt lide at man skjuler sømrummene, det giver sådan en flot finish (og lidt sved på panden når man sidder ved symaskinen).

  SvarSlet
 5. Hej Gitte. Ja de er rigtig fine. Jeg vil arbejde lidt mere med at skjule sammensyningen.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. De er superflotte!
  Dejligt at du deler resultatet af Bines DIY - du har ihvertfald inspireret mig! Har været krea-død i et stykke tid - men dét der er vist et godt lille kom-i-gang-igen-projekt! Så 1000000 tak herfra :)
  Nu hopper jeg lige over til Bine!

  SvarSlet
 7. Hej Kirsten. Det er netop det der er så dejligt ved blogland. Nemlig det at man kan blive inspireret af hinanden og få nye ideer. Når jeg har en krea-død periode tager jeg også lige en tur rundt i blogverdenen. Jeg glæder mig til at se dine mobil covers.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...