søndag den 17. juni 2012

Ååhh nej altså !... H.J.Æ.L.P.

Åh nej...hvad er det lige der sker her på bloggen...
I aftes fik jeg meddelsen om, at jeg ikke har mere plads til billeder på bloggen. Jeg har læst om det på andre blogge og ved at jeg kan købe mig til mere plads. Men som jeg læser det så koster det 2,49 USD om måneden. Ikke fordi det er en herregård, men jeg troede bare, at det var et engangsbeløb på omkring 5 USD og så virker "skidtet" igen. Som jeg forstår det, så var det en gammel ordning hvor man kunne købe plads til et år, men den mulighed findes ikke mere. Nu betaler man i stedet hver måned.
Hvad gør I andre ?

Samtidig sad jeg og rodede ved design og pludselig var jeg kommet til at slette min blogliste !!!...
Det løb mig koldt ned af ryggen, da jeg opdagede at alle de blogge jeg følger, var væk fra min side.
Og jeg trykkede slet ikke på noget....tror jeg !!!!....
Det er ihvertfald allllt for nemt at slette dem. Måske er der en nem måde, at finde dem på igen, men jeg er jo ikke så vaks til det her computer-halløj, så jeg er startet forfra med at finde jer alle sammen...snøft.
Så hvis du synes at du er forsvundet fra min blogliste, så er du velkommen til at give lyd, så du kan komme på igen. Lige nu sidder jeg og leder efter jer allesammen på hinandens blogge og mange er allerede fundet igen - heldigvis.

Ejj hvor er det kedeligt med et blog-indlæg UDEN billede. God søndag til alle, min bliver bag skærmen.

5 kommentarer:

 1. Øv.. det er da irriterende hvis man skal til at betale hver md......

  Håber du få fundet alle igen :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Marianne. Ja,det er jo ikke så stort et beløb men jeg vil jo gerne gøre det rigtigt og billed-plads skal vi jo ha´

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Uh gad vide hvor mange billeder man kan have før det koster noget - nå heldigvis er det ikke så dyrt ka jeg se. Jeg ved ikke om du læste med hos mig før, men du er altid velkommen til, at kigge ind :)

  SvarSlet
 4. Hej Karine. Tusind tak for din kommentar. Jeg ved ikke hvor mange billeder man kan have, men pludselig var det slut, og jeg fik et link til at købe mere plads. Jeg kigger bestemt forbi din blog og hvis du ikke allerede ligger på min blogliste så kommer du på.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...