tirsdag den 11. december 2012

Populære elefanter i nye farver...


De populære Sovetrine elefanter fra Nordisk Textil er kommet i nye farver.
Ud over, de i forvejen fire flotte farver, er der kommet en orange med lys orange/gul blomst og en flot turkis med orange/gul blomst.

Nu er de syet op som pusleboxe og klar til Trendsales inden for de nærmeste dage.

Jeg har valgt, at sy brunt skråbånd på begge to, da elefanterne er tegnet op med brunt og de er super søde synes jeg.


Pusleboxen kan lige indeholde 3-4 bleer, et lille håndklæde samt lidt vaskeklude m.m. Lige hvad man har brug for, når man er på tur med den lille og ikke vil medbringe den store pusletaske.

De øvrige farver kan du se her... gule, brune, lilla og lyseblå elefanter...


Jeg er altså bare helt vild med de elefanter.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Er der mulighed for at du vil lave en diy over, hvornår i processen du sætter kantbånd på? Det er så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa. Det kan du tro, men den ligger faktisk allerede på All Momas Quilt. Prøv at se om den løser problemet ellers så laver jeg en DIY på hvordan jeg gør. Du skriver bare så.. :-)

   Kh Mette

   Slet
  2. Det er en rigtig flot vejledning, hun har lavet. Den prøver jeg! Jeg har syet mange bokse, men har ikke kunnet greje hvor kantbåndet kom ind henne ;-) TAK for henvisningen!

   Slet
 2. De er så flotte! Må jeg spørge efter hvad stoffet måler inden du begynder at sy? Vil nemlig gerne selv lave en, og der skal kunne være det indhold som du skriver der kan være i dine :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig må du spørge... :-) Stoffet måler 37 x 50 cm og der er quilte -vlies imellem lagene. God fornøjelse med syningen.

   Kh Mette

   Slet
 3. Hej Mette.

  De er bare super fine. Jeg kan rigtig godt li', at du har lavet skråbåndet brunt. Det må bare være den bedste barselsgave at få.

  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 4. Nej hvor er de fine, er helt vild med de turkise :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte!! Jeg har endnu ikke helt haft tid/mod på at kaste mig ud i toilettasker. Men dine er godt nok flotte :-)
  Kh viola

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...