søndag den 16. december 2012

Åhh altså... hende Sarah Lund !...

Måske husker du, at jeg for nogle uger siden gik i gang med, at strikke Sarah Lund sweateren til min mellemste.

Jeg kom godt fra start og hurtigt fik jeg strikket det meste af bullen ( hedder det ikke det ? ) og det var tid til at starte på ærmerne.

Frem med 5 pinde og på bedste strømpe-maner´ begyndte jeg på det første ærme og holdt derefter en laaang pause, for symaskinen kaldte...

Frem med strikketøjet idag, for modtageren spørger efter den...

Hvor var det nu jeg kom til... nåå jo, og videre derfra.

Så er det, at det begynder at drille. Det er svært at se mønsteret og hvor jeg er kommet til og samtidig sidder jeg og tænker, at det er nemmere at strikke ærmerne på to pinde, godt nok med de trælse vrang-pinde, men det er jo ikke så mange masker på hver pind.

Så af med skidtet, trævle trævle og starte på to pinde... det bliver heller ikke nemt, men det kan dog lade sig gøre...

Godt at der snart er 16 dages juleferie...


Hvordan synes du, at det er nemmest at strikke sådanne ærmer ?


12 kommentarer:

 1. Den ser ellers fin ud!! Godt gået so far :-)
  Ærmer er helt klart nemmest at strikke på rundpind med hjælp af magic loop. Hvis du ikke kender til dette, så prøv at søg efter det på Youtube eller på garnstudio.dk. Det er en GENIAL og let teknik, der gør strømpepinde overflødige.
  Jeg har selv engang strikket ærmer til en færøsk sweater på 2 pinde, og det bliver altså bare ikke helt rigtigt efter min smag. Og hvis du først finder ud af det der magic loop, er det klart lettere end på 2 pinde, og så slipper du også for at sy sammen for det er så kedeligt!!
  God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine. Jeg har hørt om magic loop før og det er vist en teknik jeg skal have kigget lidt på. Det lyder som om det vil blive meget nemmere at strikke ærmerne. Takker :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. jeg starter på strømpepinde, og skifter senere til en ærmerundpind.
  Det kan være svært at få mønsteret til at gå op - men det hjælper med en markeringstråd, så man hele tiden ved, hvor runden starter.
  Det bliver en rigtig flot sweater.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hej Mona. Det var også først med strømpepinde og der efter på en lille rundpind, som var min ide. Selv om jeg havde en markeringstråd, så mistede jeg helt overblikket :-) Jeg håber også at den bliver lækker. Nu gruer jeg for når ærmerne og bullen skal samles, men den tid den sorg. Ha ha...det går nok... Ellers er hjælpen jo nær i blogland.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Den er vildt flot!! Ved desværre ingenting om strikning og ærmer :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Jeg er heller ingen strikke-haj :-)

   Kh Mette

   Slet
 5. Hvis du kigger " paa pindene.dk " så ligger der en video om Macig loop. Der lærte jeg det og har ikke brugt strømpepinde siden. Du lærer det på under en halv time og du kommer til at elske det.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Det vil jeg kigge på. Det lyder virkelig smart.

   Kh Mette

   Slet
 6. Hej Mette
  Helt klart magic loop ....
  Flot ser dem ud :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Det må prøves. Sidder bare og tænker, hvad gør man når man når til hælen... sætter det på strømpepinde ?...

   Kh Mette

   Slet
 7. Jeg foretrækker at strikke ærmer på strømpepinde

  SvarSlet
 8. Hej Pia. Jeg var også startet på strømpepinde, men mistede helt overblikket over hvor jeg var kommet til i mønsteret og udtagningerne. Nu er jeg startet på to pinde og det går heldigvis godt. Der er heldigvis ikke så mange masker, så vrangpindene er overkommelige.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...