torsdag den 23. maj 2013

Blogtræf på lørdag i Aalborg.

Det er jo på lørdag, at Lone med bloggen I Lones fodspor holder hendes store blogtræf i Aalborg.
Jeg vil nærmest sige, at det der ved at blive en tradition, for det er tredie gang at Lone lægger mange kræfter i at arrangere dette hyggelige træf.

Det er også tredie gang, at jeg deltager. Jeg husker tydeligt den første gang jeg skulle afsted. Det var med en vis mængde sommerfugle i maven at jeg mødte op, for jeg kendte overhovedet ikke en eneste deltager og jeg var selv ret ny i blog-verdenen. Men sommerfuglene forsvandt hurtigt og det var en fantastisk hyggelig dag. Det var rigtig sjovt at møde ansigterne bag de forskellige blogge jeg følger med i og med en fælle interesse for kreativitet var dagen rigtig dejlig.

Der er blevet knyttet mange nye kreative venskaber, som lever i bedste velgående, i form af en månedlig krea-aften. Det er bare så dejligt med blog-veninder med samme interesse og masser af krea-ideer afprøves når vi mødes hos hinanden.

Til dette blogtræf har Lone spurgt om jeg ville arrangere en workshop. Efter lidt overtalelse :-) hoppede jeg med på ideen. Da jeg jo mest er en sy-pige måtte det blive noget med syning. Lone foreslog om det  skulle være de populære Soveænder og selvfølgelig skulle det da være det... De er jo bare mega søde...

Nu har jeg syet nogle stykker til at have med på lørdag og jeg glæder mig til at sy nogle flere sammen med jer.

Jeg glæder mig til lørdag og jeg håber at vi ses...

5 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine. Håber I får en dejlig dag. Selv er jeg desværre forhindret i at komme. Selvom jeg vildt gerne ville have været med.

  SvarSlet
 2. Tak Helena. Jeg tror bestemt, at det bliver en dejlig dag. Ærgerligt at du ikke kan komme, det kunne ellers være hyggeligt at hilse på dig.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Blogtræf er da bare det bedste. Håber I får nogen skønne timer sammen :)

  SvarSlet
 4. Tak Libbie, det skal nok blive godt :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Og vi ses da bare, dejligt der er gang i soveænderne :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...