torsdag den 9. maj 2013

LCHF status...

En lille uge på LCHF er gået og hvad nu...

Jeg kapitulere... ikke fordi jeg ikke kan lide maden eller ideen. Men simpelthen fordi det bare ikke passer ind i min og familiens hverdag eller levevis at spise 100 % efter LCHF principperne.

Så fremover vil det blive en kombination af at tælle pro-points og min sunde fornuft. Magre mælkeprodukter og ost, samt masser af frugt og grønt vil være at finde i mit køleskab for fremtiden.
Men så har vi prøvet det...
6 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke om det er en trøst, men jeg ville heller ikke kunne klare det. Jeg er nok mere til devisen, at man skal spise masser af grønt og frugt og varieret - og være glad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig... sådan har jeg det også :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Jeg skruede min egen proteinkur sammen - på baggrund af, hvad vi i øvrigt spiste - jeg fjernede simpelthen bare kartofler, brød, ris og spagetti fra min mad og erstattede det med grøntsager (f.eks broccoli eller blomkål). Det virkede utrolig godt og jeg tabte 20 kilo på 4 måneder. Dvs jeg spiste IKKE spagetti m. kødsovs, men broccoli m. kødsovs ;o) Pointen er, at jeg ikke skulle stå hver aften og lave noget mad til teenageren og noget andet til mig selv. Jeg skal ikke kunne sige, om den metode virker for dig, men håber du evt kan bruge lidt af det :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke med dit fantastiske vægt tab, det er super flot. Jeg tænker at jeg også bedre kan få det til at hænge sammen på den måde du beskriver, men jeg synes altså stadig det er svært at undvære brød. Kartofler, ris og pasta kan jeg sagtens undvære. Men alle de fede mælkeprodukter, oste og smør virker altså helt forkert i min verden og faktisk bryder jeg mig heller ikke om det. Jeg vil prøve at bruge din model.

   Kh Mette

   Slet
 3. Jeg gør det ligesom Karen nævner - det er ikke noget jeg taber mig af, men jeg har det bedst, når jeg spiser sådan (jeg har PCO).
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Måden som Karen nævner lyder også som måden for mig. Det vil helt bestemt virke bedst i vores familie. Jeg må prøve...

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...