mandag den 20. maj 2013

Pinsen i København og DM disco formation i Brøndby hallen.

Meget tidlig lørdag morgen kørte vi fra Aalborg mod hovedstaden. Den primære årsag var, at Mille skulle deltage i Danmarks mesterskaberne i disco formation sammen med alle hendes danse veninder i Brøndby hallen.
Da vi har familie på sjælland havde vi bestemt at gøre en tur ud af det. Så kunne vi nemlig både nå en shoppetur i København og samtidig besøge min bror og hans kone.

Vi ankom til hovedstaden lidt over ti og fik nemt en parkeringsplads bag Rigshospitalet. Vejret var jo helt perfekt med flot solskin og 27 gr.

Vi fik både set karnevals optoget på Strøget og fik smagt lækker frozen yoghurt is, samt spist lækker frokost. Jeg fik også aflagt besøg hos City sy center, som nu er åbnet i Fiolstræde. Her fik jeg købt et par enkelte ting. En spraglet jersey med digital tryk i grønne farver, en blød og lækker tynd cowboy til en skjorte og et stykke lysegråt poplin-agtigt stof med lidt stræk. Et besøg i Torvehallerne lokkede os hen mod Agnes`s cupcakes og vi fik købt lidt lækkerier til aftenskaffen. Uhmmm de smagte lækkert, især den med lakrids.

Mille fik også handlet lidt tøj og make up og sidst på eftermiddagen gik turen mod familien. Her blev vi modtaget på terressen med kolde øl, friske ærter og lidt hygge-snack. Helt perfekt til at hvile de ømme fødder efter en lang dags traven i varmen.

Søndag morgen drog vi mod Brøndby hallen. Allerede kl 8 skulle vi mødes med de andre dansere foran Brøndby hallen. Det blev en lang dag med bankende hip hop og disko-toner, som var et diskotek værdig. 10 timer sad vi på sidelinien...
Pigerne dansede en flot disco dans, men desværre nåede de ikke finalen. Lidt skuffede blev de selvfølgelig... men de havde alligevel en dejlig dag med gode oplevelser.

Efter at dansen ventede en fire timers køretur hjem til nordjylland igen. Dagen idag er blevet brugt på, at forberede mig til næste lørdags blogtræf som Lone arrangere og jeg glæder mig...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...