søndag den 22. september 2013

Min efterårs garderobe er på vej igennem symaskinen.

Jeg syer på mit efterårs tøj i øjeblikket og noget af det er blevet færdig. Ja faktisk har jeg allerede haft en af bluserne på, på en kølig dag.

Den første bluse er syet efter et kjole mønster fra Onion, men jeg har kortet den af, for jeg går næsten aldrig i kjole. Nu er den nærmest i tunika længde som jeg er så vild med. Den er syet i en lækker kraftig vinterjersey fra City stoffer i Århus. Jeg er vild med kombinationen af marine og karry, med desværre kan jeg ikke tage æren for farve-sammensætningen, da modellen hænger magen til i vinduet hos City stoffer. Jeg faldt bare for den med det samme da jeg gik ind i butikken.De to næste bluser er syet efter et af City stoffer´s egne mønstre. Det er nærmest en "kasse-facon". Bred bluse med lavt tilsatte ærmer syet i fine melerede jersey strik som butikken har i et væld af farver. Jeg valgte den cerise-lilla og den gul-grå melerede. Jeg har syet en lille lomme på og har lavet et lille broderi på lommerne.
De næste sy projekter står også i efterårs-garderobens tegn, for jeg har nemlig flere lækre stoffer liggende. Efteråret kan bare komme an. Er du også ved at sy lidt til efteråret ?

10 kommentarer:

 1. Åh hvor er det flot, man bliver jo grøn af misundelse ;0)

  SvarSlet
 2. Som jeg også skrev på IG i går, den er vildt fed og jeg er vild med din måde at sammensætte farverne på;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for den. Dog kan jeg ikke tage æren for farvesammensætningen. Den tilfalder City stoffer som har modellen i vinduet.

   Kh Mette

   Slet
 3. Hvor er du sej, at du syer dit eget tøj :)
  Så langt er jeg slet ikke kommet endnu!
  De er super flotte.
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har syet til mine børn og mig selv i mange år og det er ikke så tit jeg køber færdig tøj. Jeg bliver jo frygtelig nærig og vil hellere bruge pengene på stof... ha ha.

   Kh Mette

   Slet
 4. Hej Mette.
  Hvor skønt! Dejlige ting du har fået kørt gennem maskinen.
  God mandag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen :-) og god mandag til dig.

   Kh Mette

   Slet
 5. Hvor er det nogle fine ting - er vild med farverne og de små detaljer på dine t-shirts. Jeg har selv kigget på mønsteret til kjolen, så hvis du har nogle fif du vil dele, tager jeg imod dem med kyshånd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker... Mønsteret til kjolen kan du sagtens hoppe ud i. Den er nem at sy og så kan du jo lave den længde du kan lide. God fornøjelse.

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...