mandag den 30. september 2013

Blå tiger-striber...

Et stykke overgemt jersey er forvandlet til endnu en tunika af den gode model fra Onion 2007.
Det er altså bare en super god model. Denne gang har jeg lavet den ca 10 cm mindre i omkredsen forneden, jeg synes nemlig at der var lige lovlig meget vidde i den nederst og indgrebet fungere fint.

Modellen er allerede taget i brug for temperaturen er jo for ned af gående her i det nordjyske og det er nødvendigt med lange ærmer. Heldigvis kan jeg snart se frem til korte ærmer og stumpebukser igen, for snart går turen til Kina for at besøge mellemste barn. I Shanghai og Changzhou hvor vi skal bo ligger temperaturen i øjeblikket ml 25-30 gr. Jeg håber at det holder indtil vi ankommer.


                                                                                 God mandag til alle.

8 kommentarer:

 1. Smuk tunika, og hvor lyder det bare dejligt med en tur til Kina. Jeg har ikke selv været der men min mand har i flere forbindelse med arbejdet, og han siger det er SÅ fremmed og SÅ anderledes, så det er sindsygt spændende at opleve forskellene :)
  Hav en rigtig dejlig tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Ja vi glæder os også vildt til at opleve det fremmede og så glæder jeg mig til forhåbenligt at få købt masse af lækkert stof og krea-dims. Det bliver så spændende...

   Kh Mette

   Slet
 2. Lækker tunika - jeg har også planer om snart at sy en tunika/kjole til mig, skal bare lige være færdig med de bunker jeg har gang i :) God tur til Kina - jeg var i Beijing i 2003 og det var fantastik at opleve de store forskelle, så glæde dig :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha...jeg kender godt det med bunker !... Men modellen her kan du roligt springe ud i. Jeg har syet en del efterhånden, både med korte ærmer og med lange. God fornøjelse.
   Du har oplevet Kina :-) Det er bare så spændende. Vores datter glæder sig til vi kommer, der er så mange ting hun gerne vil vise os og det er jo nemmere at tale sammen om oplevelsen,når hun kommer hjem, når vi alle har set det.

   Kh Mette

   Slet
 3. Den er blevet rigtig god - det fungerer da helt fint at tage af vidden. Rigtig god tur, håber vejret er med jer. :-) Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det fungere rigtig godt med at den er blevet mindre i omkredsen. Det vil jeg gøre for eftertiden. Vi håber at vejret er med os, under alle omstændigheder så er det meget bedre end her i DK.

   Kh Mette

   Slet
 4. Wauu hvor laver du mange flotte ting - har lige "fundet" din blog og straks tilføjet dig til min liste :-)

  SvarSlet
 5. Åhh tusind tak Helle og velkommen til...

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...