søndag den 1. september 2013

Nye puder til Mille.

Om det var det grå og regnfulde vejr som gjorde, at Mille pludselig fik lyst til lidt fornyelse på værelset, i form af nye puder, det ved jeg ikke. Men ihvertfald startede vi bilen og kørte til søndags åbent i Stof og stil i City syd i Aalborg.

Det tog ikke lang tid før hun havde fundet hvilket stof hun skulle bruge, og hun spurgte om puderne ville blive syet idag. Jo jo da... jeg lagde mine egne projekter lidt væk og gik igang med puderne til hende.

Her er så resultatet og hun er meget tilfreds...

Min favorit er den lille rosa. Den er fin og sart i farven og så er den rigtig sød med den fine knap i midten. Den lille grå pude har den samme fine knap i midten.

Da jeg lige var blevet færdig med disse, dukkede hun op med et par puder mere, som også kunne bruge nyt betræk... det må vi købe næste gang turen går til Stof og stil. Næste sy projekt ligger allerede klar til hende. Det er en af de populære heldragter/buksedragter, som jeg lige har købt stof og mønster til. Mere om det senere...

                                                    God søndag aften...

14 kommentarer:

 1. Ikke dårligt med en mor der lige trylle nye puder frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i. Tror også at hun blev vældig glad for resultatet.

   Kh Mette

   Slet
 2. Flotte puder ! og tænk lige at kunne sy sådan nogle en regnvåd søndag eftermiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Det var jo rigtigt sy-vejr den søndag eftermiddag :-)

   Kh Mette

   Slet
 3. Hold da op, de er flotte! Håber datteren din ved, at hun er heldig med sådan en mor, der lige tryller 3 puder ud af ærmet!!
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen. Hun blev helt sikkert glad for dem. Faktisk opfordrede jeg hende til at sy dem selv meeeen... Tror hun synes at moren var hurtigere :-)

   Kh Mette

   Slet
 4. Hvor er de blevet fine, er selv helt huk på det bagerste stof, men det købte jeg desværre ikke, men derimod købte jeg så meget andet, kunne bare ikke lade være ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena. Det bagerste er virkelig fint. Heldigvis kan du jo nå at få fat på det senere. Tror da at det er fra det nye katalog. Det er bestemt et sted man kan bruge mange penge og det er svært at begrænse sig. Mon vi må se hvad du købte ?

   Kh Mette

   Slet
 5. Jeg er hel vild med dem - de ville også pynte hjemme hos os;-) Fine knapper.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 6. Tak Christina. Det er altid dejligt og fornyende med nye puder. Knapperne er vildt søde, Mille og jeg faldt for dem med det samme da vi så dem.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...