søndag den 23. januar 2011

Lappe tid.

Så blev grydelapperne færdige. Jeg fik købt thermovlies i Stof og stil lørdag samt lidt mere som jeg fandt ud af at jeg ikke kunne undvære :-) meget mærkeligt....
Selvom at de ikke er blevet helt lige og selvom at det dersens skråbånd ofte har en tendens til at drille så synes jeg faktisk at de er blevet meget søde. Detaljen med knappen på stroppen har jeg set herinde i blogland. Jeg kan desværre bare ikke huske hvor. Nu må vi se om de flytter hjemmefra til en af børnene eller om de ryger i campingvognen.
Næste par vil jeg lave med lidt bredere strimler og måske lidt runde hjørner for så tror jeg at skråbåndet er lidt nemmere at sy på.


Ha en rigtig dejlig søndag derude...


6 kommentarer:

 1. De er blevet superflotte, synes jeg!
  Mange hilsner
  Anne

  SvarSlet
 2. Fed farveholdning!

  Glædelig søndag aften.

  SvarSlet
 3. Kjempefine.
  Nydelige farger.
  Jeg brukte bare ett lag med vatt inni mine, men kunne veldig gjerne brukt to.
  Synes også det var litt vanskelig med skråbånd i hjørnene, men øvelse gjør mester...:)
  Ha en fin uke!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres kommentarer. Lapperne er nu flyttet hjemmefra til sønnike og kæreste :-) så nu må jeg igang med et par mere med lidt småjusteringer. Måske min datter også nupper et par ?

  God mandag til jer.

  Mette.

  SvarSlet
 5. Skønne farver!!!
  Og alt i alt bare en dejlig blog. Jeg hopper på som fast læser og glæder mig til at følge dig... jeg selv er forholdsvis ny i blogland, men vimser lidt rundet og "hilser" på alle mine nye naboer. Skulle du får lyst til at kikke indenfor hos en kreativ dagplejer på 32 år, mor til 3, maler/sælger malerier, elsker jord under neglene og til tider småskør, ja så er der "kaffe på kanden" hos Rikketankestrejf.blogspot.com
  Hej fra mig :)

  SvarSlet
 6. De er simpelthen for skønne. super flotte farver. Der er bare ikke noget finere end patchwork.
  Kh Vibeke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...