fredag den 21. januar 2011

Juhuuuu nu kan jeg hækle.

Jeg har igennem længere tid ønsket at jeg kunne hækle og det er et af mine mål for 2011 at det vil komme til at lykkedes for mig. Jeg prøvede mig frem og teknikken var ikke helt på plads. Jeg søgte hjælp på mit syhold. Der kom dog også forskellige bud frem på bordet omkring teknik men ingen af dem var helt rigtige. Men den rette hjælp kom jo (selvfølgelig) her i blogland. Mette med den inspirerende blog KIRKESJOV havde også søgt hjælp til hæklekunsten. Via et link fra Irene med en meget pædagogisk YouTube video er det ny lykkedes mig at hækle. Se hvad der er kommet ud af det.


Hele tre oldemorfirkanter. Jeg har haft meget "glæde" ud af at hækle dem. Jeg kan mærke dem helt oppe i min skulder. Jeg må holde helt krampagtigt på hæklenålen siden jeg spænder sådan i armen og skulderen. Måske jeg skulle anskaffe mig en hæklenål med et skaft. Det kan være at jeg så bedre kan slappe af i armen. Og hvad skal de så bruges til..... Jo måske lidt pynt på lidt forårsdress. Nu må vi se.

Ha en dejlig fredag.

1 kommentar:

  1. Sådan! De er bare blevet super. Og ja, den video er til at forstå for de fleste :-) Kender godt det der med at spænde - efter den første firkant jeg lavede kunne jeg næsten ikke bevæge min lillefinger. Aner ikke hvad den havde lavet? Men nu er det meget bedre og afslappende. God dag!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...