onsdag den 19. oktober 2011

Efterårsferie og indkøb af krea.

Egenligt var det planlagt for længe siden at vi skulle en tur til Berlin i efterårsferien, men en hurtig beslutning blev taget og campingvognen blev hægtet bag på bilen og vi var på vej mod København og familie besøg.
Denne gang havde vi talt om, at vi gerne ville besøge Christiania, og jeg havde flere gange nævnt at så ville jeg bestemt købe en Folkeaktie:-)  Jeg ville også rigtig gerne besøge Husflid, for da jeg sidst ville besøge butikken i maj, blev jeg mødt at et skilt hvor der stod "lukket pga sygdom".
Christiania blev besøgt søndag i strålende solskin. Der var masser af besøgende og der var liv og stemning over alt. Jeg blev overrasket over hvor åbenlyst hash-handlen foregår i Pusher Street.
Jeg fik købt min Folkeaktie og Mille fik købt en "bevar Christiania" trøje som har hængt på hende siden.Efter besøget i Christiania besøgte vi min bror og hans kone i Farum. Her fik vi kaffe med lækre hjemmebagte muffins med tre forskellige slags chokolade. Uhmmm siger jeg bare. Godt at jeg fik opskriften med hjem.

Mandag gik turen til Husflid og denne gang var der åbent :-)   Sikke et slaraffenland for kreative sjæle og sikke en masse lækkert retro sengetøjsstof. Men hold da op det er dyrt. 250 kr for et dynebetræk. (Når jeg er heldig at finde et dynebetræk i genbrugen i Løkken plejer jeg at give en 20´er)  Jeg fik dog lidt stof med hjem. Nemlig nogle små stykker i gule og grønne farver. Jeg fik også købt nogle pap-bogstaver som skal dekoreres med tapet og Mille faldt for Cernit. Derefter tog vi en tur op og ned af Strøget. Det skal man jo når man er på de kanter.


Tirsdag var det øs-regn vejr så vi tog en tur i Danmarke akvarium. Det var meget hyggeligt, men de bor sørme "slidt". Dejligt at se at de flytter til nye og tidssvarende lokaler i 2013.
Det har været en rigtig dejlig tur til København. Vi boede på Camping Absalon i Rødovre som ligger meget centralt. Eneste minus var at vi boede midt i en kæmpe mudderpøl. Godt at de havde en traktor til at trække deres gæster fri. Så har vi også prøvet det ;-)
Forsat god efterårs ferie til alle
3 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig god lille ferie - og dejligt stof. Jeg bor i Farum og har endnu ikke været i Husflid, selvom jeg tit har planer om det :)

  SvarSlet
 2. Dejligt med lidt ferie - lyder som om I hygger.
  Var også forundret over den åbenlyse handel med hash da jeg var der i sommers - og stanken ;0)

  SvarSlet
 3. Hej Alma og Fridas mormor.

  Jeg kan bestemt anbefale en tur til Husflid og du er heldig at bo tæt på. Jeg kommer helt fra nordjylland og har hun muligheden når jeg bla besøger min bror.

  Hej Merete.

  Ja og stanken.....py ha....

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...