onsdag den 5. oktober 2011

Py ha... det driller.

Jeg er i fuld gang med at sy disco dragt til min datter, som skal bruges sidst i oktober. Det er egentlig gået meget godt og forholdsvis "smertefrit" hertil. Pigerne har bestemt sig for, at temaet denne gang er "uniform" og tegnede selv modellen. Der skal syes en overdel, som skal ligne en jakke og et par hotpants. Begge ting er nu klar, men det som driller, er at få delene syet sammen, så det ser ud som om, at de har jakke på. Det er rent snyd for dragten skal være hel, med lynlås i ryggen.


Her er overdelen/jakken. Trenserne på brystet er pallietter, først limet på- derefter syet med zig-zag så det kan strækkes.


Sådan her skulle det gerne komme til at se ud, når den er færdig. Nemlig så man tror at det er en jakke. Men hold op det driller. Nu vil jeg give det endnu et forsøg. Hvis ikke det lykkedes må jeg snakke med dansevenindens mor. Måske hun lige kan se løsningen.
Ellers tror jeg at dragterne bliver rigtig flotte. De er syet af anderledes materialer og i andre farver end hvad vi ellers ser, når vi er afsted til dansestævner. Jeg tror at de gør sig godt på gulvet og pigerne er vilde med dem -og det er jo trods alt det vigtigste.

Jeg var lige et smut omkring den lokale Brugs og fik øje på dette magasin. Haps....
Jeg glæder mig til at sætte mig i sofaen og lade mig inspirere ;-)4 kommentarer:

 1. cool disco - og yes yes til juleblad :)

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Yes...cool cool - det behøver bare ikke at drille sådan....

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. nøje, et juleblad. Er der noget godt i det??

  SvarSlet
 4. Hej Henriette. Ja det kan du tro. Jeg synes allerede at jeg kommer i julestemning :-)

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...