torsdag den 27. oktober 2011

Ipad etui og endnu en mobilpung.

Familien har fået nyt legetøj. En lækker Ipad. Det er ikke nogen hemmelighed at vi er vilde med Mac produkter, så sådan en måtte vi have. Nu har jeg syet et etui til den, så den ikke får for mange skrammer.
I første omgang tænkte jeg at jeg ville lave et af mine retro stoffer- i lækre gule farver, men tænkte så at manden måske synes at det er for tøset. Derfor blev det natur hør med et brunt twist.Men måske er den alligevel blevet for tøset.... nu må jeg vente og høre hvad manden siger. Måske jeg bare skulle lave en ensfarvet sort. Det er bare så kedeligt...

Det er også blevet til endnu en mobilpung efter LENES mønster.
Hvor mange har man brug for ?....
Den mangler lige en knap og en snor som den kan hænge i. 
Det er et super mønster som Lene har. Der er både plads til mobilen og der er et lille rum med lynlås til penge og kort. Så er man fri for altid at have taske med.
Nu nærmer weekenden sig. Med dansestævne i Ry, hvor den nye dansedragt skal luftes og Kreative dage i Fredericia. Det bliver en skøn weekend.
7 kommentarer:

 1. jeg kan enormt godt lide begge dele. De er virkelige smukke

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med hørstof - den fedeste dug jeg har er i hør....fedt det du har lavet og tillykke med det nye "familiemedlem" :-)

  SvarSlet
 3. Hej Helle. Takker :-) Faktisk er Ipad etuiet lidt for bredt synes jeg, så det ender nok med endnu et forsøg selv om at farverne er godkendt.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Super Ipad etui. Min datter har også en Ipad, men hun har købt et cover. Hun synes ikke lige at et hjemmesyet var et hit.
  Og tak for linket, tænkte om der skulle laves en DIY på den, da det jo er simpelt når man ved hvordan. Har du set hos BALLES BAZAR. Hun har lavet en lang klap. Det ser godt ud!

  SvarSlet
 5. Hej Betina. Jeg er også vild med hør. Jeg bruger det både til beklædning og andre sy-sysler. Faktisk er dette fra dugen som jeg brugte til min 40 års fødselsdag....py ha det er snart længe siden :-)

  Hej Lene. Min yngste datter snakker også om at lade nogle af konfirmations-pengene springe til en Ipad ,selv om at hun har en Macbook og jeg tror heller ikke at hun er interesseret i mors hjemmesyet :-) Jeg tror at det vil være en god ide med en DIY på mobilpungen. Selv jeg må tænke en ekstra gang når jeg skal sy lynlåsen i, for at være sikker på at alle lagene ligger rigtigt.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. hvor er de bare fede begge to! Jeg skal vist snart i gang med et etui til min mobil:-)

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe. Sådan et mobil etui er bare helt uundværlig så jeg kan bestemt anbefale at du syer et. Denne model er super for der er både plads til mobilen og penge/kort.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...