fredag den 19. juli 2013

Sidste feriedag i denne omgang...

Vi er nået til sidste feriedag i denne omgang... vræl...!!!

Det er utroligt, at tre uger allerede er gået og samtidig synes jeg også, at det er lææænge siden vi sad i flyet mod Tyrkiet. Vi har haft tre fantastiske uger med super vejr, for sommeren var kommet til Danmark, da vi kom hjem fra en varm ferie i Tyrkiet.

Indimellem har det dog nærmest stormet her i det nordjyske, selv om solen skinner og der er sommer temperaturer. Sådan en dag var det igår og derfor tilbragte jeg det meste af dagen foran min symaskine og jeg hyggede mig.

Jeg fik syet et par boxe i Liberty. En stor toilet-box og en mindre kosmetik-box i sarte lyserøde og pink farver.
Jeg bliver aldrig træt af at sy disse boxe. Jeg laver dem i mange forskellige størrelser og de er bare så anvendelige til toilet-grej, krea-opbevaring, til et strikke eller hækletøj og en masse andet.

Jeg fik også syet et pudebetræk til Dorthe med bloggen Olineart. Vi har en bytte-handel igang. Jeg er nemlig helt vild med de fine kaniner hun hækler, så derfor har vi lavet en aftale om en bytter...


Nu er det sendt afsted til Dorthe og jeg håber at hun bliver glad for det.

Dagen idag har budt på en tur til Aalborg Zoo, sammen med samtlige at de turister som er i nordjylland i øjeblikket. Hold da op der var mange mennesker. Men vi hyggede os og fik en kæææmpe is i sommervarmen.

                                                                         God weekend og god ferie til alle.


6 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle skønne ting, du har fået lavet...

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 2. Tusind tak Christina :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte. Du kunne vel ikke lokkes til at vise hvordan de ser ud indeni. Hvad gør du mon med sammensyningerne indeni?
  Kh Lena (som stadig har 14 dage tilbage af ferien B) )

  SvarSlet
 4. Hej Lena. Jo det kan du tro. Jeg tager lige et billede imorgen og lægger på Instagram. Så kan du se det der. Ellers ligger der en fin DIY hos All momas quilt. Nyd ferien...

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. De bokse er helt vildt yndige. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...