søndag den 14. juli 2013

Turist i egen landsdel og broderede håndklæder.

I formiddags ville vi lege turister i egen landsdel og turen gik derfor til Skagen. Vi gik en tur i gågaden hvor butikkerne holdt åben og der var masser af turister i gaden. Mille fik købt en morgenkåbe i satin-look - sådan en har hun altid ønsket sig siger hun, så der var hun jo heldig.

Bagefter gik vi ned til havnen og kiggede på alle de lystsejlere som lå for anker. Solen tittede frem og vejret var okay. Der var masser af liv på de udendørs spisesteder og vi lod os friste af et stjerneskud ved en af restauranterne. Øv hvor var det lille og kedeligt, men prisen var bestemt okay, set med restaurantens øjne...

Efter denne lidt kedelige oplevelse kunne vi mærke, at vi trængte til is og det skulle bestemt være fra det blå ishus i Tversted. Os afsted mod Tversted og en gammeldaws isvaffel med 3 kugler og guf.
Det var lige hvad vi trængte til ovenpå det kedelige stjerneskud :-)

Derefter hjem igen og det blev til lidt krea-tid for mig, mens gemalen smed sig på sofaen til Tour de France.

Jeg fik igen gang i min broderimaskine og fik lavet et par håndklæder til pigerne. Jeg er jo stadig igang med at øve mig, men jeg synes at de blev fine. Nu kan Trine få hendes med, når hun rejser 5 mdr til Kina sidst i august. Så kan hun tænke på mor hver gang hun er i bad :-)

Så har jeg fået syet en lille kosmetikpung i en kombination af hør og Liberty og en lille broderet sommerfugl i røde farver. Den er en ekstra gave til min svigerinde, som havde fødselsdag forleden. Hun ønskede sig sådan en lille en og en nøglesnor og nu ligger det klar til de kommer til det nordjyske og holder sommerferie.


Imorgen indleder vi tredie og sidste uge af sommerferien. Jeg synes allerede, at jeg har haft fri læææænge, så det er jo skønt at få slappet helt af. Heldigvis kan vi se frem til endnu ferietur i efteråret hvor vi vil besøge Trine i Kina. Det bliver helt specielt, at opleve det land med så fremmede en kultur og levevis.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder - og det lyder bestemt til, at i har hygget jer! :)

  Sommerhilsner
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Jo vi hygger os bestemt. Det er skønt at have ferie :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at se, at du er kommet godt i gang med din broderimaskine. Vi har netop startet ferien, eller rettere, jeg har haft "ferie" længe, men Steen startede sin ferie i går. Vi skal også ud og udforske vores dejlige land, om vi når Skagen er jeg ikke sikker på, men vi glæder os til afslapning og ro.
  Hilsen og go' sidste ferieuge
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Jo tak, jeg synes at jeg er kommet fint igang. Jeg har lovet mig selv ,at tage det i små bidder for at få lært at bruge maskinen og TruEmbroidery. Jeg bruger meget dine videoer på Youtube. De er virkelig en stor hjælp. Rigtig god ferie til jer, det ser jo ud til at vejret holder. Så er det jo skønt at have ferie i Danmark.

   Kh Mette

   Slet
 3. Det er rigtig spændende at lege turist i egen landsdel - især når man bor i Nordjylland :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona. Der er så mange skønne steder i Danmark, så når vejret er godt og solen skinner, så bor vi godt her i nordjylland.

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...