onsdag den 17. juli 2013

På stof indkøb i Århus.

Vi holder stadig ferie og sikke vi nyder at det gode vejr er tilbage.
Vi leger også stadig turister i eget land og mandag gik turen til Århus. Jeg elsker at komme en tur i City stoffer, som ligger på Park Alle´. Det er en rigtig fin forretning, med en masse lækkert stof og rigtig søde inspirerende piger, som springer rundt for at hjælpe og vejlede. Jeg savner sådan en lækker stofbutik i Aalborg. Siden Staun i Klokkerholm lukkede for snart nogle år siden, er der kun Stof 2000 og Stof og stil tilbage i Aalborg. Men så er det dejligt, at der ikke er så langt fra Aalborg til Århus...

Denne gang var der ikke noget bestemt jeg gik efter... ( nok fordi jeg bestemt ikke mangler stof !!! ) så jeg ville bare se om der var noget som fristede og så var det jo skønt at konstatere, at der også var udsalg.

Jeg fik købt tre stykker jersey, hvor to af dem var på tilbud med - 50 %. Jeg er helt vild med mønsteret   Onion 2007 så dem skal der syes nogle stykker af. Så fik jeg købt til at par cardigans i det ensfarvede. Så kan jeg roligt gå sensommeren i møde med lidt lækkert nyt i garderoben.

Bagefter stod dagen på shopping i gågaden og da sulten meldte sig fik vi en Pulled chicken burger med fritter på Mackie´s pizza.

Der blev også tid til at kigge ind hos butik Smuksak. Sikke en fin butik med mange lækre varer. De piger er bare så dygtige og kreative. Det blev også til et lille besøg hos Stof og stuff. Sidst på eftermiddagen gik turen atter mod nordjylland og vi var godt trætte i fødderne.6 kommentarer:

 1. Nej hvor hyggeligt :) Jeg stod bag disken i Smuksak mandag - så vi må have hilst på hinanden :)

  SvarSlet
 2. Hej Tina. Ja det har vi da... Jeg kunne godt nok ikke genkende dig, men vi talte om de søde kosmetikpunge syet i kork.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Super lækkert stof, og jeg må tage mig selv i ikke at købe mere i denne måned, selvom fristen er stor;-)

  SvarSlet
 4. Hej Helena. Ja sådan har jeg det også... absolut ikke mere stof foreløbelig !

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Åh sikke noget lækkert stof du har fået købt, kan fornemme det har været en rigtig god tur.

  Mona

  SvarSlet
 6. Prøv en dag en tur her til Rold til Stofstedet ... måske der ku' bruges - der er ikke så langt ;0)
  Fortsat go ferie...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...